Nyheter

 • Eksamensdatoer

  12. mai blir det melding om trekkfag klokken 09.00. Klikk på overskriften for å se de ulike eksamensdatoene!

 • Psykososial handlingsplan

  Klikk på overskriften for å lese den psykososiale handlingsplanen vår!

 • Ny forskning: skadelig for barn å bruke mobile enheter før leggetid

  Stavanger Aftenblad skriver at elevene har større risiko for å bli trøtt eller utmattet på skolen. 125198 barn og unge i alderen ti til 18 år har deltatt i undersøkelsene, som har vart i fire år. Trykk på overskriften for å lese saken fra Stavanger Aftenblad som PDF-fil!

 • Viktig melding fra rektor

  Kjære foresatte til 10. klassingene ved Skudenes ungdomsskole. Som dere ser av eksamensplanen er det ikke muntlig eksamen før 15.juni dette året. I den forbindelse ber jeg dere innstendig om ikke å ta ut deres ungdommer i ekstra ferier og fridager enn det som er avsatt i skoleruta. Fokuset må være hardt arbeid og mest mulig læring før eksamen. Mvh: Rektor.

 • Nytt tilbud til alle foreldre

  Nå lanserer Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet nettstedet foreldrehverdag.no, der foreldre kan finne faglig kvalitetssikret informasjon om hvordan de kan forstå barnet sitt bedre. Målet er å gi foreldre inspirasjon, tro på egen omsorgsevne og bidra til å styrke samspillet i hverdagen. Nettstedet tar utgangspunkt i det anerkjente veiledningsprogrammet ICDP (International Child Development Program) og er utviklet i samarbeid med fagfolk (klikk på overskrift for å lese mer).

 • Noen av skolens aktiviteter dette høsthalvåret

  Her er en liten bildekavalkade fra noen av aktivitetene vi har holdt på med dette høsthalvåret. Klikk på overskriften for å se alle bildene.

Skudenes Ungdomsskole Postveien 71 4280 SKUDENESHAVN Tlf: 52811425
Elevene skal være i sentrum, bli møtt med respekt og bli utfordret i et stimulerende læringsmiljø til aktivt å kunne ta medansvar i møte med det moderne samfunn!
2 Bilde av skolen
Null mobbing