• Skolestart

Skolestart torsdag 17.08 klokken 08.30!!!

• Foreldremøte

Viktig! Viktig!

• Psykososial handlingsplan

Klikk på overskriften for å lese den psykososiale handlingsplanen vår!

• Ny forskning: skadelig for barn å bruke mobile enheter før leggetid

Stavanger Aftenblad skriver at elevene har større risiko for å bli trøtt eller utmattet på skolen. 125198 barn og unge i alderen ti til 18 år har deltatt i undersøkelsene, som har vart i fire år. Trykk på overskriften for å lese saken fra Stavanger Aftenblad som PDF-fil!

• Gode matematikkvideoer for ungdomstrinnet

En lærer fra Engebråten Ungdomsskole har laget 300 matematikkvideoer til alle emnene i matematikk. Klikk på linken, og finn frem til emner du ikke behersker fullt ut. Videoene er veldig bra når du skal repetere, eller når du får oppgaver du synes er vanskelige. http://www.getsmart.no/no/videos .

Skudenes Ungdomsskole
Postveien 71 4280 SKUDENESHAVN Tlf: 52811425
Elevene skal være i sentrum, bli møtt med respekt og bli utfordret i et stimulerende læringsmiljø til aktivt å kunne ta medansvar i møte med det moderne samfunn!
2 Bilde av skolen
Null mobbing